Turnhoutse Ergotrics is winnaar Startup Program

Ergotrics is uitgeroepen als Startup Program winnaar van Health & Care Tech Program, dat innovatieve oplossingen binnen ziekenhuizen aanmoedigt.

Het Health & Care Tech Program moedigt innovatieve oplossingen aan binnen ziekenhuizen. De samenwerking tussen YES!Delft en Erasmus MC benadrukt hun toewijding aan het vinden van innovaties met een positieve invloed op de patiëntenzorg en de ziekenhuisoperaties. De samenwerking tussen Erasmus MC, het grootste academische ziekenhuis van Nederland, en YES!Delft, een vooraanstaande tech-startup incubator, resulteerde in een succesvolle afsluiting van het Health & Care Tech Program met Ergotrics, Sencilia BV en Praxa Sense als winnaars van alle deelnemende startups. “Dankzij deze prijs wordt het potentieel van Ergotrics om een belangrijke impact te hebben in de ziekenhuis sector wederom erkend”, reageert de Kempense onderneming trots.